★★★★★ 掃描器表現出色

使用者:  Neil

國家    美國

產品:       ePhoto Z300 相片掃描器

ePhoto_20191111_TC

使用者評論:
[中文翻譯] 我會購買這台掃描器,是因為我想數位化一千多張家庭舊照片。印表機的掃描功能速度慢且麻煩,這台掃描器正是我所需要的。它會在大約兩秒鐘內掃描每張照片,非常容易學習使用。能夠掃描為jpg或pdf,因此也可以用於文件掃描。

[英語原文] I bought this scanner because I wanted to digitize over one thousand old family photos. The scan function of my printer was told slow and cumbersome. This scanner is just what I needed. It scans each photo in about two seconds and is very easy to learn how to use. It scans to jpg or pdf so it can also be used for documents.

來源: B&H Photo Video

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.