★★★★★ 物美價實

使用者: SM

國家:     美國

產品:      SmartOffice  PS286 Plus ADF饋紙式掃描器

Exif_JPEG_PICTURE

使用者論評:

[中文翻譯] 這幾乎就像即插即用那般容易操作使用。對於不是技術人員的人來說,這台機器相當容易安裝。如果您按照指示進行,效果會很好。我只需要更進一步閱讀些許內容即可進行優化設定。我強烈推薦給其他使用者,這台掃描器真是快速安靜。

[英語原文] It was almost as easy as plug and play. For the person who is not a techie, it was a rather easy installation. It goes real well if you follow the directions. I just have to read more to set it up a little better for me. I would highly recommend it to others. It is fast and quiet.

來源: Amazon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.