★★★★★ 神奇小型掃描器

使用者:  William Alexander

國家:      美國

產品:        OpticSlim 2610 平台式掃描器

OS2610_20190729

使用者評論摘錄:

[中文翻譯] 這是一個很棒的小型掃描器,取代了我原本的大型的印表機/掃描器/複印機。一旦你掌握使用軟體界面的訣竅,就能一鍵掃描,15秒掃描文件。對於標準300 dpi的文件掃描(例如PDF),它比我的舊掃描器更快速。我喜歡它不需要外部電源,如果您不是絕對需要文件進紙器,那麼這款機器價格便宜實惠。

[英語原文] This is a wonderful little scanner that replaced my huge printer/scanner/copier. Once you get the knack of using the software interface, it’s literally one button and 15 seconds to scan in a doc. At a standard 300 dpi for document (e.g., PDF) scanning it’s faster than my old scanner. And I love that it doesn’t need an external power source. A great bargain for the price if you don’t absolutely need a document feeder.

來源: Amazon

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.