★★★★★ 很讚的掃描器和軟體

使用者:  jimwick2018

國家:      英國

產品:       OpticFilm 8100 底片掃描器

OF8100_20181015

使用者評論:
[中文翻譯] 用這台 8100 + SilverFast 8 取代我原來的 7600i + SilverFast 6.6。整體大升級!新軟體需要一點時間重新學習,一旦成功後很好用而且比6.6版更靈活。彩色幻燈片和底片非常出色,所以大大地減少對 PhotoScape 等修圖軟體的需求。我還沒有試過我的單色底片,但預料沒有任何問題。

[英語原文] Just replaced my old 7600i + SilverFast 6.6 with this 8100 + SilverFast 8. What an improvement! The new software needed some re-learning, but once success is easy to use and more flexible than the 6.6. Colour slides and negatives come out very well, thus minimizing the need for PhotoScape or the like. I’ve not yet tried my monochrome negs, but don’t anticipate any problems.

來源: eBay

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.