★★★★★ 掃描器性價比高

使用者:  Natalie

國家:      美國

產品:       SmartOffice PS186 ADF饋紙式掃描器

PS188_20180625

使用者論評:
[中文翻譯] 花了幾分鐘時間找到我需要的理想設定。我是律師,我讓我的律師助理到其他律師的辦公室掃描文件,節省了大量的紙張存儲空間、碳粉、文件夾和紙張。掃描器小巧玲瓏,很適合裝在一般的背包中。

[英語原文] Took a few minutes to find the ideal setting for what I needed. I’m a lawyer and I send my paralegal to scan discovery documents at the opposing attorney’s office. Saves me tons of paper storage space, toner, folders, and paper. Small and compact, it fits in a typical backpack/rolling file box.

來源: Amazon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.