★★★★★ 優質掃描器滿足我身為畫家的需求

使用者:  Lucy Farfort

國家:      英國

產品:       OpticPro A320 A3平台式掃描器

A320_20180312

使用者評論摘錄:
[中文翻譯] 幾年前我買了這台掃描器,早該做評論了。我在Mac上使用,我是一名專業畫師,用它來掃描我的繪圖和水彩畫。我無法接受其它大品牌A3掃描器的高價,所以選擇這款Plustek版本在預算之內,它完全符合我的需求。

[英語原文] I bought this scanner a couple of years ago and should have reviewed sooner. I use on a Mac. I’m a professional illustrator, and use it to scan in my drawings and watercolour paintings. I couldn’t afford to by a big name brand A3 scanner, so opted for this Plustek one as a budget version and it fits my needs perfectly.

來源: Amazon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.