★★★★★ 物有所值超划算!

使用者:  Nikki

國家:      英國

產品:       OpticPro A320 A3平台式掃描器

A320_20180205

使用者評論摘錄:

[中文翻譯] 掃描品質很好,色彩看起來完全一樣(在我以往使用的大多數掃描器上,顏色常常失真,這台機器色彩完美)!我使用Photoshop來編輯任何掃描影像。這台機器掃描真的很快,1200 dpi只需要多一點點時間。天啊!速度真是快。

[英語原文] The scan quality is great, the colours look exactly as they should be (colour tends to be off on most scanners I’ve used, this one picks it up perfectly)! I use Photoshop to edit any of the scans. It scans really quickly too, takes just a bit longer for anything 1200 dpi+. My god the delivery was fast.

 來源: Amazon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.