★★★★★ 截至目前一切順利

使用者:  Buzzy Lyn

國家:      美國

產品:       ePhoto Z300 相片掃描器

使用者論評摘錄:

[中文翻譯] 持續使用Z300約兩週時間,到目前為止,它的工作狀態非常好。掃描速度給我留下深刻的印象,我大多是掃描舊照片,這已經很夠用了。Z300對我產生巨大影響,讓我快速儲存成千上萬張舊照片。

[英語原文] I have been using the Z300 for about two weeks and, so far, it has worked extremely well. I am impressed by the speed of scanning, for the majority of my old photographs, it is more than adequate. The Z300 will have a dramatic impact on the speed of my archiving thousands of old photographs.

來源: Amazon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.