★★★★★ 好用,軟體超好用

使用者Desert Pete

國家:     美國

產品     OpticBook 4800

ALLTE-04600

使用者評論摘錄:

[中文翻譯] 我早應該在幾年前改用這台高速掃描器。我在家裡使用它來掃描所有的使用說明書和其它書籍,這樣它們就可以安全地保存在我的電腦裡。OCR軟體真的很有效!此外,一次一頁地掃描一本書時,您可以選擇設定軟體將頁面旋轉180度。 很高興擁有這台掃描器!

[英語原文] I should have moved up to this high-speed scanner ages ago. I use it at home to scan all instruction manuals and several books so they’re safe inside my computer. And the OCR software really works! Also, when scanning a book one page at a time, you can optionally set the software to rotate alternate pages 180 degrees. It’s a pleasure to own!

來源: Amazon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s